Συνεντεύξεις

Συνεντεύξεις

  • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
  • Εμφανίσεις: 179

Συνέντευξη του Χρήστου Καρακάση στην Γεωργία Κωστακοπούλου

christos N. Karakasis web«Σε μια εποχή κρίσης σε πολλαπλά επίπεδα, είναι εύκολο όλοι να κάνουμε κριτική. Εμείς κάναμε αυτήν την ταινία για να συναντήσουμε όλους τους Ελληνες ανά τον κόσμο και να τους δώσουμε ένα ζεστό χέρι κατανόησης και επάρκειας.Δεν αρκεί ο χώρος.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη του Χρήστου Καρακάση στην Γεωργία Κωστακοπούλου

  • Γράφτηκε από τον/την Christos N. Karakasis
  • Εμφανίσεις: 1791

Ευγενία Χατζίκου

xatzikou1Με αφορμή την έκδοση ενός πολύ ενδιαφέροντος βιβλίου notebook από τις εκδόσεις τετράγωνο συνομιλούμε με την Ευγενία Χατζίκου δασκάλα σε πολλούς ανθρώπους του κινηματογράφου του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Διαβάστε περισσότερα: Ευγενία Χατζίκου

  • Γράφτηκε από τον/την Christos N. Karakasis
  • Εμφανίσεις: 1400

Μια συζήτηση με την Ηθοποιό Ανδρομάχη Μαρκοπούλου

andromahiΗ κατά Σοπενχάουερ αισθητική ενατένιση, η κατά Νίτσε μέθη, η κατά Χάιντεγκερ λάμψη. Η αναζήτηση του κάλλους .Με Αυτή την σκέψη συζητούμε για την Τέχνη, σκεφτόμαστε,διαφωνούμε και ουσιαστικά επικοινωνούμε με την Ηθοποιό Ανδρομάχη Μαρκοπούλου.

Διαβάστε περισσότερα: Μια συζήτηση με την Ηθοποιό Ανδρομάχη Μαρκοπούλου

  • Γράφτηκε από τον/την Christos N. Karakasis
  • Εμφανίσεις: 1999

Συνομιλία με τον Ηλία Μισύρη Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Wildlife Vaasa Festival

misiris3Ο Ηλίας Μισύρης Ilias Missyris Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας το 1961.Τα τελευταία 15 χρόνια ζει και εργάζεται στη πόλη Βάσα στη Φινλανδία. Eχει σπουδάσει διαπολιτιστική εκπαίδευση και oπτικοκουστικές επικοινωνίες με ειδίκευση στο πολιτιστικό project managment, στην παραγωγή και διαχείριση περιβαλλοντικών media καθώς και σε ευρωπαϊκά προγράμματα Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Πολιτισμού. Μέσω των προγραμμάτων αυτών έχει υλοποιήσει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία αρκετά διακρατικά αλλά και πολυκρατικά σχέδια συνεργασίας στους παραπάνω τομείς.
FaLang translation system by Faboba