2Το Άσυλο Ανιάτων και ο Γιώργος Μεσσάλας σας καλούν στην ειδικά διασκευασμένη παράσταση (60΄) του έργου του  Νικολάι Γκόγκολ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 13.00 στο Εντευκτήριο του Ασύλου Ανιάτων (Αγ. Ζώνης 39, Κυψέλη)
 

3Μετάφραση: Ντένη Θεμελή
Σκηνοθεσία, Κοστούμια, Διασκευή: Γιώργος Μεσσάλας
Σκηνικά: Βασίλης Τσιντσικώφ
Μουσική Επιμέλεια: Αλέξης Μεσσάλας 

Τους ρόλους ερμηνεύουν:

Γιώργος Μεσσάλας (Έπαρχος)
Βαρβάρα Κυρίτση (Μαντάμ Λούκοβα)
Μάκης Πατέλης ( δικαστής Αρτιόμ)
Θοδωρής Μιχαλόπουλος (Οσίπ)
Και ο Βασίλης Παλαιολόγος στον ρόλο του Επιθεωρητή

Η παράσταση είναι προσφορά όλων των συμμετεχόντων,

στους περιθαλπόμενους του Ιδρύματος Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων


messalas«Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας να προσφέρουμε λίγη αγάπη και χαμόγελο στους περιθαλπόμενους του νοσηλευτηρίου μετά τον Φιλάργυρο του Μολιέρου που παρουσιάσαμε τον περασμένο Μάρτιο συνεχίζουμε τώρα με τον ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ του Γκόγκολ την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Πρόεδρο του Α.Α κα Ιωάννα Ηλιάδη και όλο το προσωπικό για την βοήθειά τους αλλά και τους καλούς φίλους συνεργάτες μου ηθοποιούς για την συμμετοχή τους σ’ αυτή την προσπάθεια. 


Να φέρουμε παραστάσεις μεγάλων έργων σε όλους αυτούς τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν την δυνατότητα να βρεθούν σε μια θεατρική αίθουσα. Το θέατρο μπορεί να δίνει ζωή σε όλους τους χώρους που υπάρχουν Άνθρωποι. Συνεχίζουμε!»

Γιώργος Μεσσάλας

 

Ε5ίσοδος Ελεύθερη με κράτηση θέσεων στο 210.8646.172 (εσωτ. 160, 110, 101)

και στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διατίθεται χώρος parking