Κινηματογράφος

Κινηματογράφος

 
  • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
  • Εμφανίσεις: 24

Ταξίδι Πνοής

ΤοΔιαβάστε περισσότερα: Ταξίδι Πνοής νέο μεγάλου μήκους κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη και παραγωγού Χρήστου Ν. Καρακάση, έχει τίτλο «Ταξίδι Πνοής» και ξετυλίγει τη διαδρομή του Ηθοποιού και Σκηνοθέτη Γιώργου Μεσσάλα. Ο Γιώργος Μεσσάλας, μεγάλος καλλιτέχνης, ηθοποιός και σκηνοθέτης, κρύβει μέσα του, ως άνθρωπος, έναν ιδιαίτερο κόσμο. «Με αυτόν τον κόσμο» λέει ο σκηνοθέτης «ήρθαμε σε επαφή, εγώ και οι βοηθοί μου, κάναμε μια μεγάλη έρευνα, συμπεριλάβαμε διηγήσεις ανθρώπων ιδιαίτερων που μας αποκάλυψαν μία άλλη πτυχή της θεατρικής ιστορίας μας . Αναπτύχθηκε προσωπική σχέση με τον Γιώργο Μεσσάλα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας του αρχειακού υλικού και των γυρισμάτων, που χρειάστηκαν έναν τουλάχιστον χρόνο για να ολοκληρωθούν. Μέσα από τη ζωή του Γιώργου ξεκίνησε να περνάει μπροστά από τα μάτια μας μεγάλο μέρος της νεότερης ιστορίας του Ελληνικού Θεάτρου». 

Διαβάστε περισσότερα: Ταξίδι Πνοής

  • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
  • Εμφανίσεις: 1290

Guardians of the Galaxy

Διαβάστε περισσότερα: Guardians of the GalaxyΣτο μακρινό διάστημα ένας Αμερικάνος πιλότος με το όνομα PeterQuillβρίσκει τον εαυτό του αντικείμενο ενός ανθρωποκυνηγητού πολυπόθητη σφαίρα από τον αχρείο Roman

Διαβάστε περισσότερα: Guardians of the Galaxy

  • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
  • Εμφανίσεις: 1303

The Amazing Spiderman 2

Διαβάστε περισσότερα: The Amazing Spiderman 2Πάντα ξέραμε οτι η μεγαλύτερη μάχη του Spiderman είναι με τον ίδιο του τον εαυτό. Η πάλη μεταξύ της συνηθισμένης ζωής του Peter Parker και τις μεγάλες ευθύνες του Spiderman.
 Για τον Peter Parker, δεν υπάρχει συναίσθημα όπως να αιωρείται μεταξύ ουρανοξύστωνς, να είναι ο ήρωας, και να περνά αρκετό χρόνο με την Γκουέν (Emma Stone). Αλλά το να είναι Spider-Man έρχεται σε μια τιμή: μόνο ο Spider-Man μπορεί να προστατεύσει τους συμπολίτες της Νέας Υόρκης από τους τρομερούς κακούς που απειλούν την πόλη. Με την εμφάνιση του Electro (Jamie Foxx), ο Peter πρέπει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό πολύ ισχυρότερο από ό, τι ο ίδιος. Και όπως ο παλιός του φίλος, ο Χάρι Osborn (Dane DeHaan), επιστρέφει, ο Πέτρος έρχεται να συνειδητοποιήσει ότι όλοι οι εχθροί του έχουν ένα πράγμα κοινό: Oscorp.

Διαβάστε περισσότερα: The Amazing Spiderman 2

  • Γράφτηκε από τον/την Administrator
  • Εμφανίσεις: 1437

X-Men: Days of Future Past

Διαβάστε περισσότερα: X-Men: Days of Future PastΗ X-men στέλνουν τον Wolverine στο παρελθόν σε μια απελπισμένη προσπάθεια να αλλάξουν την ιστορία και να αποτρέψουν τα γεγονότα που οδήγησαν στην καταστρφή των ανθρώπων αλλά και των μεταλαγμένων

Διαβάστε περισσότερα: X-Men: Days of Future Past

  • Γράφτηκε από τον/την filmmaker
  • Εμφανίσεις: 3572

Divergent

Διαβάστε περισσότερα: DivergentΣε έναν κόσμο διαιρεμένο από παρατάξεις με βάση τις αρετές, Η Τρις μαθαίνει ότι είναι Αποκλίνουσες και δεν θα ταιριάζει σε καμία. Όταν ανακαλύπτει μια συνομωσία για να καταστρέψουν τα divergents, Η Τρις και το μυστηριώδες Τέσσερα πρέπει να μάθουν τι κάνει τα divergents επικίνδυνα πριν να είναι πολύ αργά.

Διαβάστε περισσότερα: Divergent

FaLang translation system by Faboba